Anteckningar: Sommaren är snart slut..

Godmorgon! Inatt kom katten in med en skogsmus som han stolt visade han upp innan han käkade upp den i ett svep. Mysigt tänkte jag då och somnade om.
  
Just nu sitter jag i sängen och kikar ut genom fönstret. Jag ser skog, solsken och en liten fluga som surrar på insidan utav rutan. Håkan spelas på hög nivå och jag sjunger med för full hals, Eva jag behöver dig, mer än vad jag vill ha dig. Den här dagen kommer att bli bra, det känner jag på mig! Boris köpte vattenmelon, nektariner och tropisk juice till mig, hur snällt är inte det?! Igår fick jag en liten högtalare som fungerar via Bluetooth så jag kan ha den med mig överallt, blev super glad om kommer använda den´massor i sommar!! Sommaren som snart är slut. Elin var här igår och påminde mig om att det bara är några få veckor kvar innan skolan börjar igen, hur ska jag klara det? En ny skola, ny stad, nya människor hur ska jag klara det!? Hur?!?
  
Nej idag ska jag ska glömma allt det där. Idag ska jag bara njuta utav solen med en bra bok och bad. Solen ska ligga på hela dagen så det lär bli varmt. Varmt blir det, men brun blir jag inte. Röd, röd kan jag bli, utan problem. Synd bara att röd inte är min färg..
  

Dagboken: Godmorgon

Vaknade upp till den här lilla som satt utanför dörren. Han ville komma in och gosa lite på morgonkvisten. 
   
Jag kanske inte har förklarat att jag har flyttat ut på landet den här veckan? Moster och Boris bor här ute, inte allt för långt ifrån stan. Jag är omringad av djur och natur hela dagarna. Helt underbart!! Vilket har resulterat i att jag har fotat en hel del här, trots att det bara har gått en dag. Lägger upp några ikväll så ni får se hur bra jag har det här. 
 
Snart ska vi åka in till stan för att kika in på ArkenZoo. Nu ska lilla Saga bli bortskämd ordentligt!! 

Dagboken: Ny start

Nu börjar jag om här. Jag har raderat hela arkivet och fixat en ny design. Hoppas att det blir mer ordning och kvalité på bloggen nu. Vill skriva mer och inte bara ladda upp en massa bilder.
  
Bättre kvalité på bilderna kommer också komma då jag äntligen har en laddare till kameran?! Wiihoo. Har saknat den mycket. Förhoppningsvis kommer jag kunna spela in lite med bandet så ni får höra en del utav våran musik. Skulle vara roligt att höra vad ni tycker.
  
 
Upp