Dagboken: Att köra bil

Idag så gick jag upp med ett leende på läpparna. Detta leende försvann nästan lika snabbt som det uppkom, för mitt tåg var inställt. Jag suckade men insåg att jag då kunde somna om och invänta nästa tåg eftersom jag inte hade nästa lektion förens klockan ett. Då sov jag lite till, tog en dusch och käkade tårta till frukost. Sen begav jag mig till stationen för att hoppa på tåget, men nej. Då var det ersatt med buss istället. Men vad gör det, tänkte jag och gick till busshållsplatsen. Tror ni jag fick åka med bussen? Nej! Så det blev ingen skola för mig idag. Tack kollektivtrafiken, verkligen.
 
Istället gick jag ner på stan för att kolla på pappa när han spelade på stan. Duktig han är lilla pappa. Men det vart väldigt kallt väldigt snabbt, så jag begav mig till mormor och morfar för att äta och umgås. När jag kom upp till lägenheten möttes jag av Trulls, en ensammen liten katt. Mormor var nämligen ute på stan, så jag fick agera sällskap till min lilla prins. 
 
Senare droppade mormor in och vi talades vid och sov lite middag. Sen droppade lillan in, och mamman kort där på. Haha familjens kvinnor var samlade, oväntat!? Mysigt var det iallafall. Sen när morfar kom hem så åt vi mat och sen var det bara att hoppa in i bilen. Vi körde ungefär en timma och det var den värsta timmen idag. Usch vad jag känner mig dålig och värdelös när jag kör bil, inte alls kul. 
 
Men till min tröst hade denna skönhet trillat ner i brevlådan hemma. Så jag vart genast på lite bättre humör. Lyssnar just nu på Reaper och funderar på att skriva klart ett tal jag inte vill hålla. Vi får se om jag lyssnar på ångesten eller på mitt sunda förnuft, de är en ständig kamp emellan dem.
 
Upp