Dagboken: DJ helg


I helgen DJ:ade jag med min far. Han lärde mig massa effekter och sånt man behöver veta. Jag måste säga att jag kände mig oerhört cool när jag hade de fetaste lurarna på och gjorde mashups och poppade på högsta volym. 
Bortsätt från att vara svincool så sprang jag för första gången själv, helt ensam i regnet sprang jag. Jag tänker inte lura er och säga att jag älskar att springa, att det får mig att må bra och hur underbart det är med friskluft. Jag HATAR att springa. Det är tamejfan det tråkigaste, jobbigaste och svettigaste man kan göra, usch. Blev ju anfådd bara av att skriva om det?!? Men jag har hört att det ska vara bra att röra på sig lite då och då. Så det blir ett par kilometer tre dagar i veckan.


Jag pysslade lite också, sprayade en klädhängare som var blå och koppar till guld. Trodde aldrig att jag skulle få plats med den i mitt lilla rum, men jodå, det gick! Jag tänkte lägga upp lite bilder på mitt rum imorgon så ni får se mitt mysiga rum på några få kvadrat!
Sist men inte minst, så var jag på kalas idag! Min kusin Michelle fyllde 11år idag, grattis till henne! Vi fikade, pratade och busade massor hemma hos farmor. Efter kalaset valde jag att stanna kvar och hjälpa henne då hon är nyopererad. Så hon fick lite sällskap, hjälp med disken och jag fick prata av mig med henne. Det var riktigt mysigt. Ibland glömmer jag hur viktig farmor är för mig, hon är bäst!
 

Nu har jag precis klivit upp ur badet och planerar att plugga de sista timmarna innan jag ska sova. Packa väskan och välja ut kläder inför morgondagen måste jag också hinna med. Puss & Kram
Upp