Dagboken: Fina lärare

Mycket har hänt under de senaste dagarna. I tisdags hade klassen konsert med temat hundra år av musik, vilket det kanske inte riktigt var, men typ. Min enseble hade inte riktigt tillräckligt med medlemmar så tyvärr blev det bara två countrylåtar. Men tack vare vår fina lärare Calle och en massa envishet så blev det riktigt bra! Alla var jätteduktiga och konserten lyckades verkligen!
 
Jag har även flyttat till Askersund på obestämd tid. Antagligen blir jag hemma till helgen, men man vet aldrig. Dagen efter konserten stannade jag och Linnea hemma och städade lägenheten, sprang lite ärenden och hade det trevligt. Jag behövde verkligen vara hemma i onsdags eftersom det hände en del trista saker och det faktum att jag bara hade en lektion på eftermiddagen. Då kände jag att jag förtjänade en dag ledigt. Eller en dag hemma iallafall.
 
Bilden ovan visar min fantastiske mentor Simon som inte kunde undervisa på dagens lektion. Istället hade han filmat en liten inledning till lektionen, som idag bestod av ett seminarium. Det gick hyffsat bra och jag hade turen att hamna i en grupp men mina fina vänner. Dessa vänner hämtade mat i matsalen och satt och åt med mig i klassrummet p.g.a allergiska skäl. Hur fin lärare, hur fina vänner?! K Ä R L E K
Hur som helst, nu ska jag fortsätta kolla på Anastasia med mina fina sambos Joel och Linnea!♥
 
Upp