Dagboken: Tisdag 12/4

Idag var jag så här glad när jag solen sken och himlen var blå! Vädret var underbart imorse, och det höll i sig enda tills nu. Vilken otroligt fin kväll vi fick idag! Nog om vädret. I skolan hände det absolut ingenting, historian var väl det som gav något idag om något. Annars var det en rätt meningslös dag, tyvärr. 
 
Men något jag ser fram emot är fredagen, för kan du gissa vad som händer då? Jo då fyller lilla jag 18år!! Wiiieeee!! Så på fredagen blir det middag med familjen och självklart Jennifer. På lördagen åker jag till Linnea och Joel för att fira henne tillsammans med Josefin, bowling och middag! På söndagen blir det firande av mig hemma i Eskilstuna med släkten, längtar massor!!
 
Efter skolan gick jag raka vägen upp till mormor och morfar där middagen var serverad. Mormors goda köttfärssås och pasta, bästa! Sen tog jag mig en promenad med pappa i kvällssolen, det var +15°c det är så otroligt underbart! Låter helt religös nu, men jag känner mig frälst utav vårsolen! Nu ska jag lägga mig och skriva ett brev för att sedan lägga mig. 
 
Puss & Kram
Upp