Dagboken: Septum & Kottar

Sen jag skrev sist så har temaveckan på Rytmus Örebro dragit igång, och som jag tidigare berättat så är temat hiphop. Inte en genre som jag lyssnar på längre, men hitills har det varit helt okej. Lärarna presenterar alltid temat med en konsert på morgonen första dagen av temaveckan. Jag har nog världens bästa lärare!
 
Efter första dagen så åkte jag till Askersund för att flytta in hos Linnea och Joel på obestämd tid. Vi kollade på film, spelade kort och hade ont i magarna tillsammans. Jag fick sova på soffan med missen. Det var, om möjligt, ännu mysigare.
 
Igår gick jag med Josefin till Big slick för att agera moralsikt stöd. Hon skulle äntligen få pierca sin efterlängtade septum. Det gick snabbt, gjorde ont och blev fint! För mig gjorde det inte ont alls, jag kände inte ens nålen. Men det är olika från person till person. Oavsett så varar smärtan i två sekunder, sen har du din efterlängtade piercing. Så det är definitivt värt det om du frågar mig!
 
När det var klart så hoppade vi på ett tåg till Arboga för att plocka upp Lillemor, igelkotten, som skulle till veterinären. Hon har vart lite svag och haft problem med magen, så hon fick en spruta med vätska och B-vitamin. Jag har inte hört om det har hjälpt, men jag lovar att uppdatera när jag vet hur kotten mår.
 
Just nu sitter jag, som vanligt, på ett tåg på väg mot skolan. Det snöar som bara den. Street dance och ensebmle är vad som står på schemat idag, kul kul.
Snart ska jag hoppa av tåget och promenera till skolan i stormen. Önska mig lycka till!
 
 
 
 
Dagboken | |
Upp