Dagboken: Mall of Scandinavia

Imorse gick jag upp tidigt för att bege mig mot huvudstaden för en dag fylld av shopping! Det blev jag, mamma, lillasyster och mormor som hoppade in i bilen och åkte iväg mot dagens äventyr.
Jag hade absolut inga förväntningar på hur det skulle vara där, men hjälp vad stort det var! Har nog aldrig vart i en så stor galleria innan. Alla affärer fanns (utom MONKI hallå?!?) som jag var ute efter. Lush, Disney, LYKO och massa fler!
 
Vi åt pasta på en Italiensk resturang som var sådär, därför tänker jag inte skriva vad den heter. Maten var helt okej men personalen var riktigt dålig. Nåväl, vi åkte inte dit för att äta! Så vi åt oss mätta och fortsatte sedan att yra runt i Themalloftappabortvarandra, hehe.
 
Efter många timmar fick det vara nog. Vi körde på enkelriktade gator, vi körde in i Södertälje av misstag och åkte fel ett par gånger till efter det. Men tillslut kom vi hem till en pappa som lagat hemmagjorda burgare, mumms! Sen kollade vi på film resten av kvällen, och nu ligger jag här i min säng och skriver om min dag. Jag ska snart packa upp det jag köpte idag för att fota, och sedan lägga allt på sin plats i mitt lilla krypin. Sen blir det nog en ansiktstvätt och en resa till drömmarnas land.
 
Puss & kram
 
 
Dagboken | |
Upp