Dagboken: Världens vackraste farmor

Som vanligt, enligt tradition, så åt vi brunch på konditori hela familjen i lördagsmorse. Våfflor, ostfralla och en massa gott!  Det var mysigt och lilla mormor följde med och gjorde hela morgonen hundragånger bättre med sin närvaro. Hon är världens bästa! 
Efter vi ätit som om vi aldrig sett mat förut, så åkte vi hem och jag somnade in i matkoma. Märkte inte själv att jag somnat, och än värre, inte vaknat när pappa och jag skulle ha åkt och tränat. Så jag gick upp och undrade vars alla hade tagit vägen några timmar senare. 


När jag klurat ut vars min familj var så begav jag mig till farmor. Vi gick på lägenhetsvisning med hennes väninna Berit, det var bland det roligaste jag gjort! Att höra de två prata om hur stylad lägenheten var, hur otroligt fräsch den var och hur förfärligt litet badrum det var, kan ha varit det roligaste som hänt i helgen. För att inte tala om möblemang konversationen som fördes i säkert en kvart. 
Väl hemma hos farmor får vi ett samtal ifrån Camilla, faster, som berättar att hennes man sågat i sig själv istället för  det han skulle sågat i. Så då fick vi barnvakta kusinen och Camilla medan han var på akuten och blev ihopsydd igen. Massa lek med dockor och bilar blev det!
När de åkt hem så åt vi jättegod middag, kollade på Edward scissor hands och såklart Melodifestivalen. 
(Hur snygg farmor har inte jag?!?)
 
Idag har jag tecknat och spelat piano hela förmiddagen. Snart ska vi åka och hjälpa fasters man med diverse saker nu när han råkat ut för olyckan. Hopps ni har haft en lika bra helg som jag!
Dagboken | |
Upp