Dagboken: Västerås och mat

Dagen började i en ny-begagnad-bil som jag spillde lite kaffe i. Jag fick åka med min kusin och hennes pojkvän. De skulle till högskolan i Västerås, så jag slapp ta tåget. Det var mysigt att prata med dem eftersom vi inte träffats på väldigt länge. 
 
Väl i Västerås mötte jag upp Josefin efter tjugominuters läsande på tågstationen. (Jag måste bara tillägga att en av de snyggaste killarna jag sett, satte sig bredvid mig och diggade musik. Jag dog lite och vart glad över att jag beslutat mig, några minuter innan, för att läsa. Måste sett riktigt intelligent ut när han kom..) Jossan och jag var båda riktigt hungriga, så vi beslöt oss för att ta fram vägbeskrivningen till resturangen. Det var bara att gå en raksträcka ifrån stationen så var man framme vid resturang Amore. De har en massa veganskt, Josefin är vegan, så vi passade på att äta där när vi ändå var i stan. Det var bland det godaste jag ätit, vegansk kebab med vitlökssås och pommes. Låter kanske inte så märkvärdigt, men gott var det!
 
Sen vart det lite Monki och övrig shopping i centrum. Fyndade lite smått och gott, tänkte ta lite bilder och lägga upp dem imorgon. 
 
När vi tömt kontot och tröttnat på folk, så turistade vi oss lite i Västerås. Ja. Vi turistade i Västerås.
 
Snabbfika innan tågresan hem. 
 
När vi kom hem till mig skrev vi en låt, spelade musik och åt ännu mer. Hemmagjord vegan pizza, vegan glass och en massa frukt. Gott, gott! Men nu har hon åkt hem och jag är trött, godnatt och sov så gott!
 
 
 
Dagboken | |
Upp