Dagboken: Webbdesign och Mello

Min gårdag började lite för sent. Jag gick upp efter tolv för att ta en dusch och efter det, get to work! Jag hjälpte en fin vän med att koda och designa hennes blogg efter hennes tycke. Det tog någon timma, men efter lite fix och trix blev det riktigt bra och hon blev nöjd! Länkar hennes blogg i högerspalten. Hade Youtube på i bakgrunden, Therese vloggar och några BBC live lounges blev det, kärleken!
 
Sen fick jag hem mina nya glasögon! Är verkligen jättenöjd, särskillt med de lite pilotaktiga i silver. Min syn hade försämrats lite, men även att jag haft mina nuvarande glasögon i över ett år spelade in. Där jag köper mina glasögon hade de ett erbjudande då man fick tre par till priset av ett, så då blev det. Ett par solglasögon med styrka, det har jag aldrig haft. Förstå att kunna se när man har solglasögon, lyx! 
 
På kvällen bjöd jag över farmor på middag eftersom det var melodifestivalen. Familjen bänkar sig framför TV:n med lördagsgodis och Colazero bara för att bli besvikna på årets startfält. Men, men... Vi lagade wrapsen som jag skrev om förra veckan med hummus, couscoussallad och massa annat gott. Riktigt lyckat!
   
Men som sagt så blev vi besvikna på mello. Halvnakna killar, gamla idol detagare, Anna Bool och trettioplussare som tror att de är tjugotvå. Men höjdpunkten var väl ändå Jonas Gardell, han är bra. Så helt värdelöst var det inte.
 
 
Upp