Recept: Vegetarisk halloumiwrap!

 
Jag tänker inte skriva något noggrant recept för den här rätten, för den är så simpel. Du steker på lite OUMPH! Kebab och skivad halloumi. Lägg bladspenat på ett tortillabröd tillsammans med några gurkskivor. Lägg på kebaben och halloumin och sist men inte minst tzatziki.

Hur gott som helst! Åt wrapen till middag igår och idag blev det en sallad av resterna, nya favoriten!

Anteckningar: På tåget, mot ångesten.

Den här dagen är en ångestfylld dag. Jag vet inte riktigt varför (jo det vet jag) men klumpen i magen har vuxit sig större. I början av veckan var den liten som en druva. Men idag känns det som att jag svalt ett bowlingklot. 
 
Det är en kamp att gå upp på morgonen, det är en fight att resa mig upp ur sängen och ta mig till tågstationen där min färd mot skolan börjar. Klumpen i magen brukade försvinna när jag anlänt i Örebro men nu växer den sig större och större. 
 
Trots att det är vackert utanför fönstret. Snön har tagit över trädens grenar och marken glittrar. Men jag fryser. Mamma lagar mat i köket, doften är underbar. Men jag är inte hungrig. Jag lyssnar på en podkast. Den är rolig. Men jag skrattar inte. Jag lyckas inte se det som är bra, jag ser bara det som inte lyser lika starkt.
 
Usch vad tråkigt det här blev. Men jag har den här bloggen för att kunna skriva av mig. Det brukar kännas bättre när jag fått skriva av mig allt jag känner och tänker. Jag ska försöka att förminska bowlingklotet, jag ska försöka skratta åt Filip, Jacob och Linda som pratar direkt i mina öron. Jag ska leta rätt på min aptit och äta mig mätt.
 
Puss & Kram, ta hand om dig.
 
Upp