Dagboken: Fredag till Söndag

I fredags pluggade jag järnet i skolan med min färgglada vän Empa och världens snällaste Joel! Plankade tre låtar till hennes Live night och skrev klart en rest i svenskan. Efter den långa fredagen så åkte jag med Agnes till västerås för att lyssna på hennes band, och jag blev lite frälst. Så himla grymma tjejer som inspirerade mig till att fortsätta skriva och satsa allt! 

I brevlådan hittade jag denna goding, fredagsmysdelux!


Igår var jag på soundcheck i kyrkan, helt underbar akustik! Sen promenerade jag längst ån för att njuta av gamlastan och vårsolen som tittade fram. Efter den korta promenaden ble jag hämtad av mina fastrar och kusin för att jag skulle vakta barnen. Så hela lördagen spenderades med mina två kusiner framför mello, skrikandes av frustration när vinnaren avslöjades. Inte nöjda.

Idag spenderade jag femtioprocent av dagen i studion med bra folk och andra hälften i musikrummet med Neni. Vi har äntligen skrivit en lista med låtar så vi har en setlist till spelningen i maj. Känns bra! Skrev lite nytt också när jag plockade fram min matta elgura! Vart inspirerad efter att ha dammat av min gamle vän.


Nu ska jag måla mina naglar för att sedan drifta iväg till mmitt drömrike!
Upp