Dagboken: Jennifer & Zelda


Igår var jag med Jennifer i hennes skola. Jag var med på hennes ensemble och imponerade tydligen på hennes lärare såpass att jag nu, ska vara med på deras vår konsert?! Haha, det var otippat men självklart tackade jag ja. Ska bli kul att se hur en annan skola styr upp konserter och hur de sköter det i jämförelse med Rytmus. 
 

Efter skoldagen tog vi oss till gamlastan där hon skulle få sin efterlängtade present av mig. Hon fick en septumpiercing av mig, jag är verkligen världens bästa kompis. Som jag sagt förut, jag önskar att jag kunde ha mig själv som bästis! Men tyvärr har jag och mig själv lite problem att reda ut, vi går inte riktigt ihop. Men men. 
 
Jennifer var nervös och ringde sin mamma innan det var dags att plocka fram modet och lägga sig på brittsen. Han som jobbade där var hur trevlig som helst och väldigt proffesionell, jag kan verkligen rekomendera Faint som ligger här i Eskilstuna. Dock hade Jennifer en lite udda näsa, så det första hålet vart lite för högt upp så han, proffsig som han var, sa själv att han inte var nöjd och tog om den. Då blev det riktigt bra och hon blev jättenöjd!
 
Idag ska minn lilla pärla till veterinären. Hon ska undersökas för att se om hon kan kastresas. Hoppas verkligen att det går bra, det finns stora risker med att söva niner. Men hon har klarat det förut! Min lilla hjältinna!
 


 
Upp