Dagboken: KNYTIS och jobb

Det har hänt så himla mycket den här veckan! Den började med en beställning, två beställningar... Ett par nya skor som borde komma imorgon och en almanacka som borde varit här i fredags. Spännande! Kommer självfallet att dela med mig på bloggen när de trillat ner i min brevlåda.
 
Jag upptäckte ny musik som ni alla borde klicka in och lyssna på. Hon använder effekter på rösten så att hon låter som en man ibland, lägger en massa stämmor och riktigt mysigt gitarrspel! Lite smått avis på alla som ska på 1975The Japanese House är förband åt dem.
 

I fredags så hämtade min fina vän mig på stationen. Hon har nämligen tagit körkort och är numera min privatchaufför, enligt mig iallafall. Så vi satt och pratade i timmar om skolan, gamla gemensamma vänner och annat strunt. När vi stalkat färdigt några gamla klasskompisar på Instagram, så spelade vi kort och Alfapet med min lillasyster. Sen begav Elin sig hem i sin lilla Audi. 
 

Igår gick jag upp extra tidigt för att ta mig till Arboga för jobbintervju och knytkalas. Jag sökte ett jobb på ett (snart) nyöppnat Café i Arboga för några dagar sedan och blev kallad på intervju, tillsammans med Josefin som tipsade mig om det här jobbet. Så, nervösa gick vi in på caféet och jag fick börja med att bli intervjuad. Det gick över förväntan och hon var mycket nöjd med mig, så jag fick jobbet direkt! Hurra!! Börjar jobba i slutet av mars! 
 
Sen var det Josefins tur... Hon fick också jobbet!! Wiiiee! Så nu ska vi jobba tillsammans på världens mysigaste lilla café med raw food- och veganskinriktning. Super kul!
 

När vi firat att vi biltt med jobb med två Delicatobollar var, så började vi fixa inför hennes kalas, knytkalasetdelux! Det vart mycket lyckat och alla som kom fick knäppa upp byxorna efter middagen, för oj vad vi åt! Det fanns så mycket gott framdukat och efter det blev det chips, mello och TP.
 
Min helg har alltså varit mer än lyckad och jag känner mig så lyckligt lottad som har så fina vänner! Längtar efter fler mysiga kvällar med mina nära och hoppas att nästa helg blir hälften så bra som denna! Nu blir det gitarrspel och sömn innan skolan drar igång igen!
Upp