Dagboken: Mycket & Bildbomb

Det har hänt alldeles för mycket sen i fredags. Jag har jobbat min första arbetsdag, hållit tal, gått på bio, jag har vart på 18års fest och jag har tränat?! Tränat, jag?!!? I fredags lyckades jag, efter några försök, att hålla ett tal inför min mentor och en annan lärare. Stort steg för mig som tidigare skjutit på det eller spelat in mina muntliga redovisningar. Så stor eloge till duktiga lilla jag! Vi fick ingen lunch i skolan i fredags heller, så vi fick 50kr av skolan att äta för, pizza!!!

Efter det åkte jag hem till Eskilstuna för att gå på bio och käka med mamma. Vi åt Grekiskt och blev så himla mätta att vi till och med tvekade på att köpa popcorn till bion. Men såklart så går det inte att se film utan lite snacks, så det blev förstås popcorn ändå! Filmen vi såg heter Room och var sjukt bra. Lite kort så handlar den om en flicka som blivit kidnappad och inlåst i ett skjul, room. Mannen som fångat henne våldtar henne, låter henne leva under omänskliga förhållanden och hon får en son. Man får följa flickan och sonens liv i rummet och deras flykt där ifrån. Den var rätt jobbig att titta på, men helt klart sevärd! Den är baserad på en bok som jag absolut ska läsa. Då kan jag skriva lite mer och jämföra de båda, om någon blir sugen på att se/läsa den.

Som sagt så har jag jobbat min första dag och det gick hur bra som helst. Verkligen inga problem! Både att servera, sjunga och diska. Ingenting gick fel i lördags! Efter den lyckade premiären så bar det av mot världens bästa Jennifers födelsedags fest! Det blev massa dans, 80-tal och god mat. Jätteroligt, och jag fick träffa gamla vänner som jag inte sett på över ett år! Mysigt värre!

Idag, söndag, så har jag städat mitt rum och rensat ut en massa kläder som jag varken behöver eller använder. De ska jag skänka bort till någon som skulle finna mer lycka i dem än vad jag gör. Efter resningen bar det av till gymmet med pappa. Inte ett så lyckat pass idag, men jag tog mig iallafall iväg. 

Nu ikväll blir det spelning i Örebro med vänner och övernattning hos Joel, trevligt trevligt! Här får ni en bildbomb som får visa hur bra jag haft det, puss!

 
Upp