Dagboken: Sista lovdagen


Så lider påsklovet mot sitt slut. En vecka av vila, vänner och alldeles för mycket mat. Det har varit ett bra lov, det har det verkligen. Idag så spenderade jag kvalitétstid med min fina lilla mamma och världens bästa syster. Vi har åkt runt på lite shopping, secondhand och ÖB haha. Fyndade lite, på Retuna hittade jag en kappa som jag letat efter såååååhääärrlääänngeee och äntligen hittade jag en! Den hade ett litet hål på insidan av ärmen, men det sydde jag ihop. Det sjukaste är att den kostade 80kr?!? Jag har kikat på en liknande som kostat över 400kr, det är ju för bra för att vara sant!!!

Efter Retuna bar det av mot ÖB där vi köpte lite smått och gott, bla hårfärg, guldspray och lim. Vad mar behöver man lixom? Med guldsprayen livade jag upp några gamla prylar som jag haft ståendes i garderoben, enbart för att de var ganska fula. Men nu tycker jag att de är värda att få stå framme och synas!
 
Nu står mys med kaninerna på schemat, plocka ner vårkläderna och äta kyckling och pesto. Ett mycket bra slut på ett bra lov, om du frågar mig. Puss & Kram!Upp