Dagboken: Skoltoa och skavsår

Min onsdag har vart mycket produktiv. Jag har skrivit klart ett tal, en uppsats och två plankningar. Plus att jag gick på en kompis mattelektion, endast för att anteckna genomgången åt henne då hon var hemma idag. Jag är en sån himla bra kompis. Jag önskar att jag kunde ha mig sjlälv som bästis!
Bortsätt från två lektioner och plugg i kalla grupprum, så har jag repat ihop en cover med min fina vän Agnes. Det är öppenscen på min skola imorgon så vi tänkte spela den här låten tillsammans. Det kommer bli super mysigt!
Att vi repade inne på en av skolans toaletter gjorde det hela lite bättre. Fin akustik och vi fick spela för de som gick på den mindre toan vägg-i-vägg. Tillslut blev vi tvugna att gå ut därifrån då det tydligen var folk som behövde gå på toa?! What?! Men vi hann iallafall spela in en liten video och sjunga ihop oss någolunda! Lite peppad inför imorgon är jag nog!
 
När jag kom hem klockan 17:30 fick jag feeling för att baka lite brownies med vaniljglass och jordnötssås. För det var jag verkligen värd efter idag, intalar jag mig själv iallafall. Nu sitter jag här med ett glas isvatten framför ännu mer plugg. Jag ska försöka svara på några frågor om hiphopens historia då jag inte var tillräckligt delaktig i den muntliga biten. Nåväl.
Jag ska även försöka få över min mac på min externahårddisk så jag kan systemåterställa min lilla Mac. Den börjar bli lite seg och jag har nästan inget utrymme kvar för nya projekt.
 
VARNING! FÖR BILD PÅ FULA SKAVSÅR MED ÄCKLIGA SKAVSÅRSPLÅSTER!
Mina hälar gör ont idag med. Jag tror att om jag är riktigt tyst, så kan jag nog höra hur de snyftar och kvider av smärta. Men det är skorna värda! Idag kändes de faktiskt bättre än igår! Lovar att uppdatera er om mina interessanta hälar imorgon också! Kanske har de börjat möglat? Eller fallit av helt? Vem vet?
 
Puss
 
Upp