Dagboken: Spiritual & Hiddi

Idag lös solen i Eskilstuna! Dessvärre sken den med sin frånvaro i Örebro. Get it, sken med sin frånvaro? Nej okej, då går vi vidare. Jag tog mig till skolan för att börja skriva filmmanus till ett skolprojekt. Det ska bli spännande att se hur det går. Efter det sjöng vi lite spiritual och gjorde korta teatrar om slaveri. Jag älskar genren och tyckte därför att det var hur roligt som helst idag, tyvärr så ägnar vi bara en lektion åt spiritual. Men att göra musik med kroppen, klappa, stampa, lägga stämmor och sjunga med andra är underbart!
 
Stressade, sprang och fick andnöd. Men jag hann med tåget.
 
Just nu ligger jag under täcket med en skål fylld med popcorn och Youtube på datorn. Jag har inte uppskattat att bara ta det lugnt och inte göra något alls på väldigt länge. Men nu när skolan börjat igen, så är det höjdpunkten på min dag. Sorgligt men sant.
Snart kommer min lillasyster hem och lägger sig bredvid mig. Vi ska nog kolla på någon serie och prata om våran dag. För trots att hon är satans avkomma, så älskar jag henne. Jag är så glad att vi kommit närmre varandra, det tog bara tretton år innan hon insåg hur kul jag är att umgås med. Min lilla Hiddi♥
Puss & Kram
Upp