Dagboken: Upp & Ner & Silverhår

Det har varit lite upp och ner de senaste dagarna, men så kan det väl få vara ibland. I ett försök att rymma ifrån de allra jobbigaste har jag omringat mig med fina människor under dessa dagar. Min kusinvitamin fick fin besök av mig igår. Vi gjorde egentligen inget särskillt. Men det behövdes liksom inte, det var skönt att bara få byta miljö och omringas av en massa kärlek!
 
Efter det lilla besöket åkte jag hem till en hungrig lillasyster och vi beslöt oss för att beställa pizza. För det var vi värda. Jag har nog inte haft så ont i magen som jag hade efter det på väldigt länge. Vi bara smällde i oss och sen var det kört! Nåväl, gott var det!
 
Jag råkade bli med silverhår också, lite spontant sådär. Jag fick för mig att låta silverschampoot, som snälla Emilia gav till mig, sitta i extra länge. Jag har länge funderat på att göra något lite mer ''extremt'' med mitt hår än att färga det blondt, rött och brunt som jag haft under de senaste åren. Så nu blev det sillver/lila/askblondt jag vet inte riktigt. Men jag är sjukt nöjd!
 
Så idag var jag alltså extremt snygg, och inte bara i håret. Vi har haft en liten klassdag som spenderades hemma hos en tjej i klassen. Curling, quiz och tacos har fyllt den här dagen. Riktigt mysigt! Jag har egentligen inte så mycket mer att skriva om idag, så här kommer några bilder:
 
 
Upp