Dagboken: Två dagar

Vi börjar med måndagen. Den började nästan lite för bra, jag fick nämligen skjuts till tågstationen på morgonen! Så himla skönt att slippa svettas på en buss bland massa oönskade medresenärer. Jag hann precis lagom till direkttåget, alltså WiFi hela vägen till skolan! Så jag uppdaterade min spellista och tecknade lite på en läskig tant under resan.
 
Väl i skolan så gjorde jag klart uppsatsen och skickade in den, WOHO bra jobbat Caisa! Men jag fick även reda på att en kär vän inte hade det så bra, därav var hon frånvarande från skolan igår. Så jag beslutade mig för att överraska henne med blommor och veganskt godis. Spontana jag hoppade på en buss och åkte en timma dit, stannade hos henne en timma och pratade ut, åkte tillbaka en timma för att skriva ett prov och hålla ett tal. Mycket resande, mycket stressande, men allt gick bra! Till och med talet gick bra, GULDSTJÄRNA! Jag är värdens bästa kompis! 
 
Idag, tisdag, hade jag på mig en lutig tröja som ändå visade sig vara för varm. När jag äntligen försöker och har vitt på mig, det går emot. Jag svettades ändå sönder när jag cyklade mot stationen imorse, det var 19°varmt!? Vad händer?! Jag fick springa in på Pressbyrån för att köpa en alldeles för dyr festis och en överklass banan.
 
I skolan gjorde jag ett prov i natur som innefattade tre kapitel för att höja mitt betyg, vilket jag lyckades med! C i natur, jag är bättre än bäst! Sen fick jag även betyg i GeMu och piano, A, som väntat! Det går lite för bra tycker jag. Bra betyg, håller tal inför människor utan bryt och har på mig vitt!?! Vem är jag!? Som Emilia skulle frågat sig?!
 
Efter skolan blev det uteservering med föräldrarna, Grekiskt som jag blivit så sugen på när jag tittat på Emilias bilder och läst om hennes semester!
 
 
Puss & Kram
 
 
Upp