Dagboken: Guldstjärna till mig

Så här såg det ut igår eftermiddag. Joel hade helt gett upp hoppet och delade med sig av sin chilldillpill-lista. Trevligt värre! Jag skrev min uppsats som skulle in, dock blev den inte helt klar. Efter nio sidor av ren fakta, så tog det stopp. Allt utom diskussionen blev klar, men så får det vara ibland! 
 
Vädret har inte varit på topp under de senaste dagarna, så jag har fått gå med halsduk över huvudet för att skydda mitt sprayade hår. Försöket var förgäves, men men. Helgen har hittills bestått utav städning, utmaningar och teckning. Utmaning kanske ni undrar? Jo jag gick nämligen helt själv till TunaPark och handlade present till mamma, morsdag u know. Klarade det nästintill utan minsta problem! Guldstjärna till mig! Blev även medlem hos The Body Shop. (Oj, jag glömde nästan, jag har blivit med jobb! Nytt café som jag älskar, ligger i Eskilstuna gör det också! Jag börjar redan nästa helg! Pepp!)
 
Sen åkte jag hem till huset där jag och lillasyster blev lämnade ensamma. Så vi gjorde god middag, drack massa läsk och började rita. Tre timmar satt vi med penna i handen och ideér på pappret. Roligt! Just nu kollar vi på den första säsongen av Hannah Montana, nostalgi på hög nivå. Alla låttexter sitter, och så gör även replikerna. Töntiga, näe, otroligt häftiga och coola är vi!
 
 
Puss & Kram
Upp