Dagboken: Min helg

Den här helgen började med en outfit som var on point! Svart och svår 18år, det är så jag beskriver mig själv. Hur som helst så åkte jag till skolan med en längtan efter att den skulle ta slut så jag kunde åka hem igen. För hemma skulle jag inte vara ensam i fredags, i fredags bjöd jag över mina bästa människor för att ha en trevlig kväll. Det hade vi också! Jag, Josefin och Tomas aka pendlarna tog tåget till Eskistuna medan resten åkte bil med Felix (tack till Felix!). Vi möttes upp vid coop där vi skulle handla massa mat och jag fick åka kundvagn, då jag inte hade några skor pga skoskav.
 
Vi skämde ut oss, lämnade ett ensamt äpple vid kassan och sen begav vi oss hem till mitt lilla hus. Hemma så började några laga mat, några satt i soffan och spelade på allt och lite till medan några sprang ut till kaninerna. De blev så bortskämda med kärlek och gos den här helgen!
 
Sen käkade vi världens godaste hamburgare och drack ur mina vackra muggar! Konversationer om musik och allt mellan himmel och jord kunde höras från altanbordet. Mysigt och gott! Efter maten gick vi in och pratade lite till, lyssnade på min underbara spellista och spelade uno. Vi avslutade med några Mariokart rundor, som jag vann, sen begav sig Oskar, Emilia, Felix och Tomas sig hem till diverse orter. Så vi andra bäddade upp i soffan och tittade på skräckfilm, Sinister. Jag hade redan sett den, men den var fortfarande bra så jag rekomenderar den om du gillar en skräckis som inte är så blodig!
 
Dagen efter vaknade jag av Josefins larm som ringde klockan 9.00 då hon skulle iväg och jobba för vår mentors föräldrar, yes, bara på Rytmus. Jag, Joel och Linnea hade andra planer för dagen. Dessa planer bestod av kaniner, pride och kalas. Så vi borstade och klippte ninerna innan vi tog bussen ner på stan för att titta på prideparaden med mormor och morfar, för att sedan hoppa in i tåget själva. Så vi paradade ner mot stan där vi vek av för att gå på ett mini-kalas för min moster. Sen körde jag Joel och Nea till Arboga så de slapp betala dyra tågbiljetter.
 
 
Puss & Kram
Upp