Anteckningar: En saknad blogg

 Hej igen! 
 
Jag städar mitt rum och tar upp datorn för att avsluta min prenumeration på ett magasin, och som av en slump klickade jag mig in på min egen blogg. Jag läser alla inägg, kollar på alla bilder och börjar sakna det här med att blogga. Jag kan inte lova att det kommer bli en comeback, men just i detta nu känns det som att bloggen är något jag vill ta upp igen. Att få skriva av sig, dela med sig och fota är något jag verkligen saknat!
 
Jag ska försöka ta upp det här med bloggen igen. Men först(!) så måste jag städa upp den och fixa med designen osv. Sen kan jag sätta igång med att börja skriva ner mina tankar, dela med mig av mitt liv i bilder och en massa mer! Jag ska försöka skriva ett inlägg om vad som har hänt sedan sist, försöka skriva en liten re-cap över de senaste månaderna. Men vi får se hur det blir med det, jag hoppas iallafall på att peppen håller i sig! 
 
Men nu måste jag städa klart i mitt lilla kryp in! Snart kommer Joel och Josefin hit, för vi ska iväg på spelning och mini-roadtrip! Kuligt värre!
 
Kram & välkomna tillbaka!
 
 
Upp